feestmiddag/avond met hapjes
Koffie/thee met gebak bij binnenkomst, incl. dranken (excl. Buitenlandse bieren, flugels en breezers), 8 hapjes: 3x warm hapje, 1x ovenhapje, 1x toastje, 1x kaasje, 1x slaatje, 1x stokje sate en aan het eind van de middag/avond koffie/thee met een half belegd broodje.
Op Aanvraag, Bel of Mail met ons.

feestmiddag/avond met fritesbuffet
Koffie/thee met gebak bij binnenkomst, incl. dranken (excl. Buitenlandse bieren, flugels, breezers), 5x hapjes en aan het eind van de middag/avond koffie/thee met een fritesbuffet (snacks, frites, ui, mayonaise en curry).
Op Aanvraag, Bel of Mail met ons.

feestmiddag/avond met pistoletjes beenham/kip cajun
Koffie/thee met gebak bij binnenkomst, incl. dranken (excl. Buitenlandse bieren, flugels en breezers), 5x hapjes en aan het eind van de middag/avond koffie/thee met pistoletjes beenham of kip cajun.
Op Aanvraag, Bel of Mail met ons.

feestmiddag/avond met uitsmijters
Koffie/thee met gebak bij binnenkomst, incl. dranken (excl. Buitenlandse bieren, flugels en breezers), 5x hapjes en aan het eind van de middag/avond koffie/thee met uitsmijters ham, kaas, spek.
Op Aanvraag, Bel of Mail met ons.

feestmiddag/avond met hapjes en broodje snack, worstenbroodje of sauzijsenbroodje
Koffie/thee met gebak bij binnenkomst, incl. dranken (excl. Buitenlandse bieren, flugels en breezers), 8x hapjes: 3x warm hapje, 1x oven hapje, 1x toastje, 1x kaasje, 1x slaatje, 1x stokje sate en aan het eind van de middag/avond koffie/thee met een broodje snack, worstenbroodje of sauzijsenbroodje
Op Aanvraag, Bel of Mail met ons.